Diensten

  Diensten
      - Interim Docenten
      - Werving en Selectie
      - Interim Schoolleiders
      - Search Schoolleiders
      - Payrolldiensten
      - Academy
      - Assessments
      - Plaats uw vacature
  Zomerschool
  Referenties
  Klantenervaringen

Laatste tweets

Volg ons op Twitter Volg ons op Linked-In RSS feeds van Teach-In Group Volg ons op Facebook Volg ons op

TiG Interim Docenten

Teach-in Group helpt scholen bij het realiseren van de onderwijsdoelen door het leveren van expertise en daadkracht ! Dit laten wij dagelijks zien bij meer dan honderd opdrachtgevers door het hele land. Wij investeren veel in het leren kennen van de school. Zorgvuldig en persoonlijk werken wij naar een optimale match tussen de school, opdracht en onze interim docent. 

 

Inzetten van bewezen kwaliteit

Professionele docenten worden flexibel ingezet bij verschillende scholen.De kernwaarden van onze docenten zijn onze succesfactoren. Zorgvuldig geselecteerde professionals met een duidelijke mening en visie. Zij zijn resultaatgericht, bevlogen en enthousiast!  Bovenal staan zij voor de kwaliteit van hun onderwijs.
 

Opdrachten

Teach-In Group wordt door scholen voor de meest uiteenlopende opdrachten gevraagd. Uiteraard vinden wij dat scholen eerst zelf moeten kijken of zij personele vraagstukken kunnen oplossen. Wij streven namelijk naar een duidelijke en tijdelijke opdracht.
  

  • Vervangingsopdrachten: U bent als schoolleider op zoek naar een succeservaring! Meerdere docenten zijn misschien uitgevallen en er zijn TOPdocenten nodig om leerachterstanden weg te werken en rust in de klassen terug te brengen. Veelal ligt de nadruk op de continuiteit van hoogwaardige lessen.
  • Kwaliteitsopdrachten: Er is een duidelijke behoefte aan specifieke kennis en kunde ter versterking van een sectie. De opdrachten zijn vaak vakinhoudelijk of didactisch van aard en zorvuldige matching van profiel is noodzakelijk!
  • Tijdelijke invulling reguliere vacature:  U kunt een reguliere vacature kwalitatief niet goed invullen. Daarbij wilt u niet de negatieve keuze maken, maar nog even doorzoeken naar DE docent voor uw school. Teach-In Group helpt u tijdelijk om de vacante lesuren te verzorgen.

    

Haarlem +31 (0)23 - 52 50 502  -  info@teachingroup.nl