Diensten

  Diensten
      - Interim Docenten
      - Werving en Selectie
      - Interim Schoolleiders
      - Search Schoolleiders
      - Payrolldiensten
      - Academy
      - Assessments
      - Plaats uw vacature
  Zomerschool
  Referenties
  Klantenervaringen

Laatste tweets

Volg ons op Twitter Volg ons op Linked-In RSS feeds van Teach-In Group Volg ons op Facebook Volg ons op

Interim Management

Een schoolorganisatie moet soms onder ogen zien dat een lijn– of staffunctionaris niet of onvoldoende in staat is lastige (complexe) onderwijskundige of organisatorische veranderingen door te voeren. Tevens worden organisaties van tijd tot tijd geconfronteerd met vacante managementposities door plotseling vertrek, ziekte of ontslag. Zodra er geen interne oplossing beschikbaar is of als de taken van de weggevallen manager niet overgenomen kunnen worden, is het inschakelen van tijdelijk management van Teach-In Group een goede en renderende investering. Al bijna 10 jaar matchen wij met veel succes onderwijs interim professionals voor complexe opdrachten.

 

Intake

Een onmisbaar onderdeel voor een succesvolle inzet van de interim manager is de intake. In een persoonlijk gesprek met één van onze consultants wordt de inhoud van de opdracht en het gewenste profiel van de interim manager vastgesteld. Wij verdiepen ons in de context van de functie, bieden zo nodig tegenspel op de profieleisen en presenteren zorgvuldig geselecteerde interim managers.

 

Snelle kwalitatieve selectie

Als eigenaar van de website Topbaneninhetonderwijs.nl beschikken wij over de grootste pool van beschikbare interim managers voor het onderwijs. Meer dan 500 beschikbare onderwijsmanagers hebben zich ingeschreven. Wij staan daarom garant voor een snelle kwalitatieve selectie. Wij vinden voor u altijd de geschikte Interim Manager die de kennis, ervaring en persoonlijkheid heeft om voor u het beoogde resultaat duurzaam te realiseren. 

 

Schaduwmanagement

Een goede begeleiding van de opdracht is essentieel. Wij volgen en bewaken de voortgang van de opdracht dan ook op de voet. Ervaren schaduwmanagers ondersteunen zowel de onderwijsinstelling als de interim manager bij de uitvoering van de opdracht.

 

Opvolging

De interim manager leidt een organisatie door een turbulente periode heen. Ook zorgt hij voor een adequate en tijdige opvolging. Daarom bieden wij bij de start van opdrachten een "no cure -no pay" search van de opvolger aan. Wij hechten eraan de opvolger met zorg te kiezen en tijdig te identificeren. Zo kunnen we hem of haar op tijd betrekken bij de ontwikkeling en soepel overdragen. De procesgang bepaalt het feitelijke overdrachtsmoment

Waarvoor?

Teach-In Group interim managers worden ingezet op meerdere niveaus in het onderwijs (PO, VO, Speciaal Onderwijs, MBO, HBO).

 

Denk hierbij aan:

•             Rectoraat

•             Directie

•             Teamleiders

 

Haarlem +31 (0)23 - 52 50 502  -  info@teachingroup.nl