Diensten

  Diensten
      - Interim Docenten
      - Werving en Selectie
      - Interim Schoolleiders
      - Search Schoolleiders
      - Payrolldiensten
      - Academy
      - Assessments
      - Plaats uw vacature
  Zomerschool
  Referenties
  Klantenervaringen

Laatste tweets

Volg ons op Twitter Volg ons op Linked-In RSS feeds van Teach-In Group Volg ons op Facebook Volg ons op

Werving en Selectie

Met een database van 5.000 CV’s voor onderwijzend personeel bieden wij u toegang tot een van de grootste onderwijsdatabases van Nederland. In combinatie met grote aantallen bezoekers per dag op onze website, allen op zoek naar een nieuwe uitdaging, kunnen wij veel voor u betekenen bij de werving van een docent voor een reguliere vacature.

 

No Cure No Pay

Plaats gratis uw reguliere schoolvacature op de website van Teach-In Group! U ontvangt alle sollicitaties direct in uw mailbox. Er gaat een mailing uit naar kandidaten op basis van profiel. Bij een benoeming betaalt u een eenmalige fee van

€ 350,-.

 

Vacatureplaatsing tegen vast tarief

Plaats uw reguliere schoolvacature voor 60 dagen op de website van Teach-In Group tegen een vast  tarief van € 200,- . Er gaat een mailing uit naar kandidaten op basis van profiel. Bij benoeming betaalt u geen verdere bemiddelingskosten.

 

Selectie assessment

In 8 jaar tijd hebben wij veel kennis en expertise opgebouwd met betrekking tot de selectie van docenten. Een van onze belangrijkste selectie instrument is ons unieke assessmentmethodiek. Wilt u meer weten over onze assessments klik hier.

 

 

 

Haarlem +31 (0)23 - 52 50 502  -  info@teachingroup.nl