Over ons

  Over ons
  Medewerkers
  Onderwijs prestatie systeem
  Onze brochures
  Partners
  Goede doelen

Laatste tweets

Volg ons op Twitter Volg ons op Linked-In RSS feeds van Teach-In Group Volg ons op Facebook Volg ons op

Teach-In Group steunt CliniClowns

Mijn naam is Chris Boven. Ik ben 35 jaar en woon in Amsterdam. Samen met mijn vrouw heb ik  het bedrijf Boven en Boven, onderwijs en media.

Inmiddels werk ik al meer dan vier jaar als ZZP-er in het onderwijs. Dankzij Teach In Group ben ik verzekerd van afwisselende en uitdagende projecten die bij mij passen. Naast onderwijs-enthousiasteling is een van mijn passies hardlopen. Wat hebben hardlopen en Teach In met elkaar te maken, hoor ik je denken.

Nou, dat zit zo: Al jaren loop ik regelmatig hardloopwedstrijden. 5 kilometer, 10 kilometer, zelfs een halve marathon, maar een volledige marathon durfde ik nooit aan. Sinds mijn eerste hardloopwedstijd tien jaar geleden, droomde ik er van de New York marathon te lopen. Toen ik hoorde dat dit kon doen met het team van de CliniClowns was ik meteen om.

 

Op het moment ben ik fit en gezond, maar als kind ben ik behoorlijk ziek geweest. Ik heb als dertienjarige puber een lange periode in het ziekenhuis gelegen met alle onderzoeken, testen en gefrummel aan mijn lijf van dien. Door een virusinfectie was ik van top tot teen verlamd. Het herstel en de revalidatie duurde lang; ik heb toen kunnen ervaren wat een lach met je kan doen!

 

Als gezonde, nog redelijk jonge man, is er geen betere manier mijn dankbaarheid en steun te tonen dan via een sponsorloop. En mede dankzij Teach-In heb ik meer dan 6000 euro opgehaald voor de CliniClowns! Na wat heen en weer bellen waren Maurice en Joris bereid mijn shirtsponsor te zijn! Hoe vet is dat!?

 

Met trots pakte ik dan ook mijn shirt in om afgelopen 2 november de marathon in NY te gaan lopen. En wat was het een belevenis! Meer dan een miljoen gekke New Yorkers stonden langs de kant te schreeuwen en te juichen voor iedereen die langs rende. Wat een enthousiasme, wat een sportbeleving! Het was een prachtige race met natuurlijk ups and downs. Een harde, koude tegenwind zorgde er voor dat het een extra zware race was. Van Staten Island naar Brooklyn. Dwars door Queens naar Manhattan, door naar de Bronx en weer terug naar Manhattan, waar in Central Park de laatste kilometers voor de finish lagen. Onderweg vijf zware en steile bruggen beklimmen en een eeuwig stuk valsplat omhoog. Maar wat een sensatie om dan eindelijk over de finishstreep te rennen. Iedere zwaar bevochte kilometer ben je in een keer vergeten!

 

Blij en dankbaar ben ik dat ik deze uitdaging heb kunnen aangaan. Dankzij allerlei activiteiten heb ik meer dan 400 kinderen weer even een

 

glimlach kunnen geven. Even vergeten dat ze ziek zijn. Extra dankbaarheid voor de gulle gift van Teach In. Zonder jullie was het niet gelukt!

 

En op naar het volgende avontuur……….;)

 

Chris Boven

 

 

Teach-In Group sponsort de RUN VSC

"RUN VSC" is de titel van een hartverwarmend initiatief van docenten van het Vechtstede College. Uit medeleven met twee docenten die getroffen zijn door kanker en uit solidariteit naar hun familieden, heeft een enthousiaste groep docenten een team ingeschreven voor de Roparun 2014: de teamestafetteloop van Parijs naar Rotterdam.

 

De Roparun vindt plaats in het Pinksterweekend met de start op zaterdag 7 juni 2014 in Parijs en Hamburg en de finish op maandag 9 juni op de Coolsingel in Rotterdam.

De lopers zullen tezamen meer dan 500 kilometer afleggen met een snelheid van 11,5 km per uur. Ze lopen dag en nacht.  Het héle Vechtstede College - leerlingen, docenten, onderwijsondersteunend personeel- zamelt met de Roparun geld in voor palliatieve zorg aan kankerpatiënten. 

 

Meer informatie over dit mooie initiatief vindt u op de website.

 

Teach-In Group steunt KiKa

Op 22 en 23 augustus 2012 loopt Peter Hollemans, TIG-docent Natuurkunde, samen met zijn teamgenoten van Wekerom1 de RunForKiKa95, een estafettetocht van 95 km over de Veluwe rondom Ede. Het doel is om zo veel mogelijk sponsors te vinden voor de doelstelling van KiKa: in 2025 moet 95% van alle kinderen met kanker genezen! Daar is veel onderzoek voor nodig en dus geld. Een van de sponsoren van Peter en zijn teamleden is de Teach-In Group. Wilt u hen ook sponsoren?
Ga naar de website en vul uw gegevens in. 

Teach-In Group wenst Peter en zijn teamgenoten heel veel succes!


 

Haarlem +31 (0)23 - 52 50 502  -  info@teachingroup.nl